Csend Hangja Klaszter
Weisz Fanni: országos összefogást a halláskárosultakért!
 Weisz Fanni hallási fogyatékkal élő szépségkirálynő a rá irányuló figyelmet arra használja fel, hogy segítsen sorstársainak életük könnyebbé, teljessé tételében. Fanni A Csend Hangja címmel országos edukációs és esélyegyenlőségi programot kezdeményezett a hallássérültek számára, amihez öt párti parlamenti támogatottságot élvez és tervei mellé állította a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolát, valamint az egyik legjelentősebb hazai csomagolástechnikai céget, a CLB Packaging-et.
Megalakult a Csend Hangja Klaszter
 Megalakult a Csend Hangja Klaszter
Egy fogyatékkal élő fotómodell miatt fogtak össze a pártok
  Példátlannak tekinthető koalíciót alkotva fogtak össze az esélyegyenlőség megteremtéséért a parlamenti pártok Weisz Fanni, a hallási fogyatékkal élő fotómodell kezdeményezésére.
Weisz Fanni fürdőzés keretein belül tartotta meg díjátadóját
 

Weisz Fanni rajzverseny Aquaworld 005Nem tart nyári szünetet a szépségkirálynőből lett esélyegyenlőségi aktivista, Weisz Fanni, aki a hőségben is a siketek és nagyothallók ügyéért harcol.

„Bizony nem könnyű siketként kivitelezni egyetlen hétköznapot sem. Mégis arra próbálom ösztönözni társaimat, bártan nyissanak a hallók felé. Én és a társadalmi problémákra érzékeny barátaim a Csend Hangja Klaszterben azon dolgozunk, hogy a hallók és hallássérültek világa közötti  szakadékot minél könnyebben átugorhatóvá tegyük.”  -nyilatkozta Facebook rajongói számára meghirdetett rajzpályázatának díjátadóján.

Fanni azért indította el rajzpályázatát, hogy minél tartalmasabb időtöltésre ösztönözze a szünidőben a gyerekeket, és ebben két kis kedvence, Máté és Lulu voltak segítségére – ezúttal nyereményként.  A pályázatra egyébként, ahol a hörcsögpár mellett a beküldők Ági Gyümölcsszörpökből álló díjcsomagot és élményfürdő belépőket is nyerhettek, közel kétszáz rajz érkezett. A díjátadó helyszínválasztása sem volt véletlen, Fanni az augusztusi melegre való tekintettel a Aquaworld Budapest – Ramada Resort élményfürdőbe hívta a legjobb rajzok kis alkotóit egy közös csobbanásra.

forrás :NAPIMAGAZIN

 

Még nem volt hozzászólás!


2018 március
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Teszt box
Box tartalma