Csend Hangja Klaszter
Weisz Fanni: országos összefogást a halláskárosultakért!
 Weisz Fanni hallási fogyatékkal élő szépségkirálynő a rá irányuló figyelmet arra használja fel, hogy segítsen sorstársainak életük könnyebbé, teljessé tételében. Fanni A Csend Hangja címmel országos edukációs és esélyegyenlőségi programot kezdeményezett a hallássérültek számára, amihez öt párti parlamenti támogatottságot élvez és tervei mellé állította a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolát, valamint az egyik legjelentősebb hazai csomagolástechnikai céget, a CLB Packaging-et.
Megalakult a Csend Hangja Klaszter
 Megalakult a Csend Hangja Klaszter
Egy fogyatékkal élő fotómodell miatt fogtak össze a pártok
  Példátlannak tekinthető koalíciót alkotva fogtak össze az esélyegyenlőség megteremtéséért a parlamenti pártok Weisz Fanni, a hallási fogyatékkal élő fotómodell kezdeményezésére.
Weisz Fanni az új Himnuszban - videó!
 

Weisz Fanni az új Himnuszban!

 2013. JANUÁR 04. | 08:40
 
A+ / A-
 

Weisz Fanni, Pécs Arca is közreműködött a Himnusz új felvételének jelelő változatánál. A 2011-es szépségkirálynő, modell, esélyegyenlőségi aktivista nemzetünk zenéjének tolmácsolása mellett Áder János újévi beszédét is jelelte.


Az ország himnuszának újszerű feldolgozása december 31-én került fel a YouTube-ra. A felvételen Rúzsa Magdi énekel egy szál hegedű kísérete mellett, Weisz Fanni, a jelnyelvet népszerűsítő szépségkirálynő pedig egy jelelő kórussal kiegészülve tolmácsolja a dalt a siketek és nagyothallók részére.

Jelelő himnusz: 
Weisz Fanni Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjénél is közreműködött: idén első alkalommal a siket és nagyothalló nézők számára az államfő mellett fordította jelnyelvre a beszédet, amely első alkalommal volt látható okostelefonos alkalmazás segítségével a televíziós közvetítéssel egyidejűleg.
 


Áder János és az újévi köszöntőt jeltolmácsoló Weisz Fanni
Fotó: MTIFannit még 2011 decemberében kérte fel Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely polgármestere kérte fel, legyen ő Pécs Arca. Az esélyegyenlőségi aktivista ünnepélyes keretek közt a városháza dísztermében kapta meg a kitüntetést, melyet meghökkentőnek és meghatónak titulált. Elmondta, segíteni szeretne és a 157 ezer lakost képviselné, munkája pedig csak velük lehet sikeres.
 
forrás: Stop
 Weisz Fanni, Pécs Arca - a 2011-es ünnepségen készült kép
Fotó: Borbás Mátyás
Még nem volt hozzászólás!


2018 március
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Teszt box
Box tartalma