Csend Hangja Klaszter
Weisz Fanni: országos összefogást a halláskárosultakért!
 Weisz Fanni hallási fogyatékkal élő szépségkirálynő a rá irányuló figyelmet arra használja fel, hogy segítsen sorstársainak életük könnyebbé, teljessé tételében. Fanni A Csend Hangja címmel országos edukációs és esélyegyenlőségi programot kezdeményezett a hallássérültek számára, amihez öt párti parlamenti támogatottságot élvez és tervei mellé állította a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolát, valamint az egyik legjelentősebb hazai csomagolástechnikai céget, a CLB Packaging-et.
Megalakult a Csend Hangja Klaszter
 Megalakult a Csend Hangja Klaszter
Egy fogyatékkal élő fotómodell miatt fogtak össze a pártok
  Példátlannak tekinthető koalíciót alkotva fogtak össze az esélyegyenlőség megteremtéséért a parlamenti pártok Weisz Fanni, a hallási fogyatékkal élő fotómodell kezdeményezésére.
Angelina Jolie nyomdokaiba lép Weisz Fanni
 

Angelina Jolie nyomdokaiba lép Weisz Fanni

 
Egy újabb esélyegyenlőségi kezdeményezés élére állt Weisz Fanni – pontosabban a siket modell célkitűzéseinek a megvalósítására hoztak létre egy úgynevezett klasztert, amelyhez bárki csatlakozhat. Fanni hamarosan – a Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként – Haitira is elutazik.
Weisz Fanni a keddi sajtótájékoztatón az MTA-n


A mai napon hivatalosan is megalapították a Csend hangja klasztert, amely egy esélyegyenlőségi összefogás különböző szervezetek, cégek és magánemberek között. A hálózat nyitott, bárki csatlakozhat hozzá. A Csend hangja többek között azért fog tevékenykedni, hogy népszerűsítsék és ösztöndíjakkal támogassák a jeltolmácsképzés bővítését, valamint anyagilag szeretnének hozzájárulni a hallásjavító implantátumok műtéti eljárásaihoz is. A klaszter alapításának a kezdeményezője a CLB Packaging (a budafoki kartongyár) volt, és csatlakozott hozzá – többek közt – a Budapesti Kommunikációs Főiskola is.

Fanni támogatója és jó barátja, Vujity Tvrtko azt is bejelentette a keddi sajtótájékoztatón, hogy a következő megmozdulásuk a „Ciki, hogy ide állsz” akció lesz, ezt a feliratot fogják felfesteni a mozgáskorlátozottaknak kijelölt parkolóhelyek elé. A feliratok felfestését Pécsett fogják kezdeni, ahol Tvrtko amúgy is otthon van, és amely városnak az arcává választották Weisz Fannit.

Weisz Fanni hamarosan az Egyesült Államokba utazik, majd – a Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként – Haitire is elutazik, hogy személyesen ismerje meg a baptisták ott végzett munkáját.
 
forrás: Marie Claire
Még nem volt hozzászólás!


2018 március
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Teszt box
Box tartalma